nieuwbouwproject:
De-hamptons-k-5 (Assendelft)

Login

Gebruikersnaam


Wachtwoord
Bent u nog geen lid?
Klik dan hier om u
gratis aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Klik dan hier om een
nieuw wachtwoord aan
te vragen.

Selecteer een nieuwbouwregio

Kom in contact met uw buurtgenoten
Menu

• Home
• Nieuws
• Forum
• Fotogallerij
• Agenda
• Klantenvoordeel
• Links
• Contact

Gebruikers Online

Gasten Online : 2

Aangemelde leden : 28
Nieuwste lid
chantal


FotogallerijFotogallerij

Laatste Foto (20-09-2008)


16-05-2008 Scholen en Kinderopvang

Hallo medebewoners,

Het ziet er naar uit dat onze kinderen (nu 6 en 10) het nieuwe schooljaar 2009/2010 op school zullen gaan in Saendelft.

Ter orientatie zijn wij alvast op de school de Meander geweest en zijn redelijk positief. Nadruk ligt op beweging, vooruitstrevende sportaccomodatie en systematiek. Ook een sterk voordeel is het continurooster. Kinderen eten in de klas en zijn dan 's middags eerder uit. (14.30 geloof ik).

Bij de Octant zijn we nog niet geweest. Iemand wel?

Verder zijn wij ook benieuwd of en wat voor naschoolse opvang jullie gaan regelen of wellicht al geregeld hebben? We willen in ieder geval niet (meer) naar Freekids/Kindzorg, want daar zijn we heel erg ontevreden over. Misschien is er zelfs een onderling ruil-oppas systeem mogelijk tussen ouders in de buurt ?

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen en zullen de meesten van jullie waarschijnlijk 31 mei voor het eerst mogen ontmoeten op de bouwplaats tijdens de Open Dag! Lijkt ons erg gezellig......

 

José, AngeloReacties

Tom en Ingrid schreef op 13-06-2008 om 09:05:
Hoi Josť & Angelo,
Onze meiden staan ingeschreven bij de Octant; wij kregen een positieve indruk van deze school en waren hier ook naartoe gegaan op aanraden van derden. Ze zullen instromen in groep 4 en 7 schooljaar 2009/2010.
Het blijft altijd een gok; gewoon hopen dat er aansluiting is in de klas, dan komt m.i. iedere school wel goed toch?
groet,


Walter en Danielle schreef op 20-06-2008 om 20:12:
Hai Josť & Angelo,

Onze mannen gaan ook naar de Octant,groep 1 en groep 4 na de grote vakantie. Ik heb ze ingeschreven bij OZK voor buitenschoolse opvang, heb een brief van hun gekregen dat ze volgend jaar maart gaan bekijken hoe of wat, dus daar ga ik nog achteraan, anders weet ik natuurlijk nog niet waar ik aan toe ben. Iets met elkaar doen is natuurlijk altijd een optie maar denk dat we dat tegen die tijd moeten bekijken.


Dennis en Viola schreef op 11-07-2008 om 20:12:
Hoi Josť en Angelo,
Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels ook al een keuze gemaakt.
Onze meiden worden volgend jaar 4.We zijn op beide scholen wezen kijken. Bij de Meander was er een algemene informatie ochtend (met veel andere ouders) en bij de Octant hadden we een persoonlijk informatie gesprek. Bij de Meander lag inderdaad de nadruk erg op het bewegen. Bij de Octant meer op de manier van leren. We hebben ze ingeschreven bij de Octant. Ons gevoel was daar beter bij. Ook hun manier van lesgeven trok ons aan. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Wij willen gebruik gaan maken van de tussen schoolse opvang. We moeten daar nog achteraan. Hopelijk zijn er geen lange wachtlijsten.


Angelo en Jose schreef op 14-07-2008 om 10:48:
Hallo allemaal,
Bedankt voor jullie reacties. Wij zijn inderdaad ook inmiddels bij beide scholen geweest. Het resultaat is dat ook onze jongens (nu 6 en bijna 11) naar de Octant zullen gaan. Het gaf ons een "rustigere" indruk. Bij de Meander werd naar ons gevoel veel meer over de gangen gelopen en door de klassen heen. Dat zal misschien wel met die "beweging" te maken hebben ;-), maar we konden ons maar heel moeilijk voorstellen dat dit de concentratie ten goede zou kunnen komen. Daarom Octant, maar dat is inderdaad heel persoonlijk. Wel leuk om te lezen dat degenen die hebben gereageerd tot nu toe allemaal octant kiezen. Hoge vertegenwoordiging in de Octant van Hamptonsmensen dus ;-)
Sowieso in groep 4 begrijp ik...

Wij moeten ook maar tusssenschoolse opvang gaan regelen, althans voor de jongste. Dat was bij de Meander nou weer wel fijn geregeld, ze bleven automatisch allemaal over (soort van continurooster).

groet,
Jose en Angelo


John en Mandy schreef op 27-07-2008 om 22:36:
Ook onze oudste dochter is ingeschreven op de Octant (groep 3), daar had ik al veel positieve reacties over gehoord van collega's die hun kinderen daar ook hebben zitten.

Groetjes,
John en Mandy


Tom en Ingrid schreef op 12-08-2008 om 16:50:
.... zo te lezen kunnen wij al een aardige (nso-)klasje vullen met ons wijkje! :-)
Uw reactie
Naam :
Email :
Validatiecode:bmx2
Voer validatiecode in:* :
Reactie :
 
Keuken kopen?
Bekijk al het aanbod

Klus?
U heeft een klus, wij zoeken de goedkoopste vakman.
Vraag een offerte aan

Quick Step laminaat
Vloertarieven vergelijken

Verzekering vergelijken
Vraag een offerte aan


Hier adverteren?

Bouwbegeleiding nodig?
Casa Nova voor al uw vragen

Disclaimer    Colofon    Copyright © BIJN Solutions B.V. Alle rechten voorbehouden.    Powered by Nieuwbouwwoningen.nl